Linnamainen traditio


Seiteninhalt:
nmc nomawood Lasne

300 vuoden takainen romanttisuus kohtaa nykyajan

Kun Yves ja Ellie De Malle olivat kävelyllä Château de Lasne linnan pihapiirissä ensimmäistä kertaa ja näkivät tämän 1600-luvun visuaalisen taideteoksen silmiensä edessä – se oli heille rakkautta ensi silmäyksellä. Empimättä he ottivat rakennuksen huomaansa ja entisöivät sitä rakkaudella omien käsiensä, päättäisyytensä ja kärsivällisyytensä avulla vuosien ajan.

Rakennuksen 120 neliömetrin kokoinen terassi päällystettiin puu-muovi yhdistelmällä (WPC). Jo yhden talven jälkeen, Belgian Ardenessesissa sijaitsevan rakennuksen art nouveau-tyyliiseen kuistiin oli ilmestynyt tummanharmaita läikkiä johtuen materiaalin vettä imeneistä puukuiduista.

”Yritimme turhaan saada takuurahoja takaisin tuottajalta, minkä jälkeen sisäpihan rakentaja tutki kohteen ja viimein saimme ongelman ratkaistua NOMAWOOD PROVENCE:n avulla ja vahingot korvattua”, Elle de Malle sanoi. ”Emme olisi ikinä voineet edes kuvitella, että saavuttaisimme tämänlaisen lopputuloksen, mikä henkii taiteen ja perinteiden harmoniaa, samalla kun yritimme pitää romanttista unelmaa linnasta yllä – LED-spottivaloihin asti."
Kun Yves ja Ellie De Malle olivat kävelyllä Château de Lasne linnan pihapiirissä ensimmäistä kertaa ja näkivät tämän 1600-luvun visuaalisen taideteoksen silmiensä edessä – se oli heille rakkautta ensi silmäyksellä. Empimättä he ottivat rakennuksen huomaansa ja entisöivät sitä rakkaudella omien käsiensä, päättäisyytensä ja kärsivällisyytensä avulla vuosien ajan.

Rakennuksen 120 neliömetrin kokoinen terassi päällystettiin puu-muovi yhdistelmällä (WPC). Jo yhden talven jälkeen, Belgian Ardenessesissa sijaitsevan rakennuksen art nouveau-tyyliiseen kuistiin oli ilmestynyt tummanharmaita läikkiä johtuen materiaalin vettä imeneistä puukuiduista.

”Yritimme turhaan saada takuurahoja takaisin tuottajalta, minkä jälkeen sisäpihan rakentaja tutki kohteen ja viimein saimme ongelman ratkaistua NOMAWOOD PROVENCE:n avulla ja vahingot korvattua”, Elle de Malle sanoi. ”Emme olisi ikinä voineet edes kuvitella, että saavuttaisimme tämänlaisen lopputuloksen, mikä henkii taiteen ja perinteiden harmoniaa, samalla kun yritimme pitää romanttista unelmaa linnasta yllä – LED-spottivaloihin asti."
1
Kun Yves ja Ellie De Malle olivat kävelyllä Château de Lasne linnan pihapiirissä ensimmäistä kertaa ja näkivät tämän 1600-luvun visuaalisen taideteoksen silmiensä edessä – se oli heille rakkautta ensi silmäyksellä. Empimättä he ottivat rakennuksen huomaansa ja entisöivät sitä rakkaudella omien käsiensä, päättäisyytensä ja kärsivällisyytensä avulla vuosien ajan.

Rakennuksen 120 neliömetrin kokoinen terassi päällystettiin puu-muovi yhdistelmällä (WPC). Jo yhden talven jälkeen, Belgian Ardenessesissa sijaitsevan rakennuksen art nouveau-tyyliiseen kuistiin oli ilmestynyt tummanharmaita läikkiä johtuen materiaalin vettä imeneistä puukuiduista.

”Yritimme turhaan saada takuurahoja takaisin tuottajalta, minkä jälkeen sisäpihan rakentaja tutki kohteen ja viimein saimme ongelman ratkaistua NOMAWOOD PROVENCE:n avulla ja vahingot korvattua”, Elle de Malle sanoi. ”Emme olisi ikinä voineet edes kuvitella, että saavuttaisimme tämänlaisen lopputuloksen, mikä henkii taiteen ja perinteiden harmoniaa, samalla kun yritimme pitää romanttista unelmaa linnasta yllä – LED-spottivaloihin asti."
1
Kun Yves ja Ellie De Malle olivat kävelyllä Château de Lasne linnan pihapiirissä ensimmäistä kertaa ja näkivät tämän 1600-luvun visuaalisen taideteoksen silmiensä edessä – se oli heille rakkautta ensi silmäyksellä. Empimättä he ottivat rakennuksen huomaansa ja entisöivät sitä rakkaudella omien käsiensä, päättäisyytensä ja kärsivällisyytensä avulla vuosien ajan.

Rakennuksen 120 neliömetrin kokoinen terassi päällystettiin puu-muovi yhdistelmällä (WPC). Jo yhden talven jälkeen, Belgian Ardenessesissa sijaitsevan rakennuksen art nouveau-tyyliiseen kuistiin oli ilmestynyt tummanharmaita läikkiä johtuen materiaalin vettä imeneistä puukuiduista.

”Yritimme turhaan saada takuurahoja takaisin tuottajalta, minkä jälkeen sisäpihan rakentaja tutki kohteen ja viimein saimme ongelman ratkaistua NOMAWOOD PROVENCE:n avulla ja vahingot korvattua”, Elle de Malle sanoi. ”Emme olisi ikinä voineet edes kuvitella, että saavuttaisimme tämänlaisen lopputuloksen, mikä henkii taiteen ja perinteiden harmoniaa, samalla kun yritimme pitää romanttista unelmaa linnasta yllä – LED-spottivaloihin asti."
1