Tusina hyvää syytä…


Seiteninhalt:
Bild: iS_5525919_376x168.jpg
 
Bild: Detail_8_1848x168.jpg
 
Bild: iS_8027415_376x168.jpg
 

...käyttää NOMAPACK® -ratkaisuja varastossasi

Olemme kehityksen etujoukossa ja solumuovien tuotantoteknologiamme mahdollistaa valmistuksen useina eri tiheyksinä, väreinä ja muotoina.
60 ultramodernia tuotantolinjaamme ja tuotantolaitostamme Euroopassa vastaavat tehokkaasti solumuoviratkaisujen maailmanlaajuiseen kysyntään. Lähes 40 vuoden kokemuksemme solumuovin ekstrudoinnista takaa meille teknologisen etumatkan kilpailijoihimme verrattuna.

Prosessinohjausjärjestelmämme mahdollistavat mukautumisemme joustavasti maailmanlaajuiseen kysynnänvaihteluun. Lisäksi keräämme jatkuvasti tietoja markkinoiden muuttuvista vaatimuksista ja vastaamme niihin nopeasti. Noudattamamme työskentelymenetelmät ja -tekniikat (ekstruusio, solumuovin muokkaus-, kuumaliimaus-, jyrsintä- ja leikkausprosessit) kattavat laajan tuotekirjon ja mahdollistaa asiakaskeskeisen palvelun.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: nmc_00085_184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
Kuten on tapana sanoa: “kaikkeen on olemassa ratkaisu”. Tämä motto ohjaa meitä pysyessämme muoviteollisuuden kehityksen kärjessä. Erittäin pätevät insinöörimme työskentelevät pitääkseen meidät alan kehityksen huipulla. Ja samaan aikaan he luovat tulevaisuutta. Tuotamme ja käsittelemme useita eri raaka-aineita ja kehitämme ratkaisuja, jotka on optimoitu nykyajan vaatimuksiin unohtamatta alati kasvavia muotoiluvaatimuksia.