NOMAPACK®


Seiteninhalt:
Bild: Fotolia_5244621_376x168.jpg
 
Bild: nmc_00076_184x168.jpg
 
Bild: F_5446473_376x168.jpg
 

Kaikkiin tilanteisiin

Lukemattomia tuotteita liikkuu jatkuvasti eri puolilla maailmaa.
Jotkut niistä ovat halpoja massatuotteita ja toiset kauniita, viimeisteltyjä käsitöitä, mutta kaikille yhteistä on se, että ne ovat syntyneet tekijänsä innovaatiokyvystä ja halusta ottaa riskejä. Tämän vuoksi näiden tuotteiden turvallinen pakkaaminen on taattava, jotta ne saapuisivat määräpaikkaan moitteettomassa kunnossa.

Pakkauksista puhuttaessa vaatimukset vaihtelevat juuri pakattavan tuotteen mukaan. Olipa kyse autoteollisuudesta, rakennussektorista, tai kuluttajatuotteista - pakkauksen pääasiallinen tarkoitus on suojata tuotteita naarmuilta, rikkoutumiselta ja vahingoilta. Innovatiiviset, kevyet pakkausmateriaalit lisäävät tilaa kaikilla kuljetustavoille: maantiellä, merellä ja ilmassa. Prosessi taas puolestaan säästää energiaa, aikaa ja rahaa. Mikä parasta, esteettinen ja hyvännäköinen pakkaus voi ratkaisevalla tavalla edistää ostopäätöksen syntymistä.

NOMAPACK® -profiilit mahdollistavat tuotteiden pakkaamisen houkuttelevalla ja hyvin suojatulla tavalla – poikkeuksetta. Vakiotuotteemme täyttävät useimpien tuotteiden pakkausvaatimukset. Mutta jos tuotteesi on todella erikoinen ja poikkeuksellinen, voimme luoda erityisesti sitä varten mukautetun pakkauksen. Asiantuntijamme tutkivat erityisvaatimuksesi – yhdessä omien spesialistiesi kanssa – ja luovat tuotteellesi täydellisesti sopivan pakkausratkaisun. Meillä on tarvittava osaaminen ja resurssit – paljon enemmän kuin arvaatkaan – ja voimme täyttää erityisvaatimukset ja luoda solumuovista lähes mahdottomalta tuntuvia ratkaisuja. Yksinkertaisesti sanottuna, NOMAPACK® huolehtii laatutuotteesi suojaamisesta tehtaalta asiakkaalle saakka.