Toiminnot


Seiteninhalt:
Bild: F_3058752_376x168.jpg
 
Bild: function
 
Bild: F_4005939_376x168.jpg
 

NOMATEC® toimii

"Mikään ei ole mahdotonta" – tämä motto kuvaa hyvin NOMATEC™ -sovellusten toimintaa.
Ominaisuuksiensa ansiosta NOMATEC® -solumuovit mahdollistavat monipuolisia ratkaisuja lähes kaikille teollisuudenaloille. Ota yhteyttä meihin ja kerro, mitä tarvitset. Löydämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun.
Bild: Bouroullec_2_376x344.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Tutustu alla oleviin viiteen esimerkkitapaukseen, joissa käytetään NOMATEC® -tuotteita. Niiden lisäksi tarjoamme ratkaisuja myös muille sektoreille.

Eristäminen

Solumuoviratkaisumme soveltuvat ominaisuuksiensa ansiosta lämmöneristykseen monissa eri käyttökohteissa. NOMATEC® tarjoaa tehokasta eristystä kaikkialla maailmassa, olipa sitten kyse ikkunoiden ja julkisivujen lämpösilloista rakennusalalla, kaukolämmön energiatehokkaasta kuljetuksesta tai yleensä putkien eristämisestä.

Akustiikka

Solumuoveillamme on tärkeä tehtävä äänen eristämisessä. NOMATEC®-solumuovilla voidaan vähentää esimerkiksi taustamelua rautatieliikenteessä tai vaimentaa tehokkaasti askelääniä lattioissa. NOMATEC®toimii myös ihanteellisesti toimistojen tilanjakajissa. Autoissa NOMATECia® käytetään esimerkiksi A-, B- ja C-pilareissa.

Kelluvuus

Solurakenteensa ansiosta tekniset solumuovimme ovat kevyitä, mutta kuitenkin vakaita. Niitä voidaan siis käyttää mitä erilaisimmissa kohteissa, joissa vaaditaan kelluvuutta: esimerkiksi laivanrakennuksessa tai öljyvuotojen torjunnassa kelluvina puomeina. Solumuovituotteitamme käytetään myös vapaa-ajan käyttökohteissa, esimerkiksi uima-altaiden suojapuomeina. 

Tiivistäminen

Kun osia kootaan yhteen laajennus- tai eristystarkoituksia varten, niihin jää aina rakoja. Raot tulee tiivistää tuuli- ja säävaikutuksilta käyttämällä sellaista tuotetta, joka mukautuu alkuperäisen rakenteen muotoon ja kokoon. NOMATEC®-solumuovia käytetään esimerkiksi silloissa, rakennusten betonielementtien välissä, moottoriteiden ja kiitoratojen rakentamisessa.

Henkilösuojaus

NOMATEC®-solumuovit suojaavat ihmisiä työssä ja vapaa-aikana: solumuovia voidaan käyttää suojakypärien pehmusteina, suojuksina tankojen ja sillankaiteiden ympärillä. Vaativissa urheilulajeissa NOMATEC®-juoksu- ja voimistelumatot suojaavat kehoa ja niveliä tehokkaasti ja ehkäisevät vammoja.

Mukavuus

Solumuovimme lisäävät käyttäjämukavuutta. Olipa kyseessä täysin verhoiltu nojatuoli tai ergonominen unipatja – NOMATEC® yksinkertaisesti tekee kaikesta vähän mukavampaa.