Tuotevalikoimamme & asiantuntemuksemme


Seiteninhalt:
Bild: material-com-1
 
Bild: material-com-2
 
Bild: material-com-3
 

Pidämme sinut ajan tasalla!

Hallitsemme taitavasti teknisten solumuovituotteiden tuotekehityksen ja tuotantoteknologian. Tuotteita on saatavilla erilaisilla paksuuksilla, väreillä ja muodoilla.
Tuotteet täyttävät käytännössä niille asetetut käyttöominaisuusvaatimukset. Tämän johdosta on tarjottava laaja eri paksuuksien, värien ja muotojen valikoima. Teknologiaetumme avulla pystymme tarjoamaan räätälöityjä osia lopputuotteita ja eri ratkaisuja varten. Me kehitämme yhteistyössä kanssasi parhaat solumuovituotteet käyttövaatimuksiasi vastaaviksi.

Merkkituotteen valmistajana haluamme tarjota asiakkaille parasta laatua. Siksi voit vaatia vain parasta tavarantoimittajiltasi. Meidän tuotteemme antavat tuotemerkillesi viimeisen silauksen. Silloin sinä puolestasi voit tarjota omille asiakkaillesi laatua, josta tuotteesi erottuvat edukseen.

Tarjoamme laajan valikoiman solumuovituotteita, jotka on valmistettu erilaisista materiaaleista ja eri koostumuksilla, kuten esim. umpi- tai avosoluisena. Korkean teknologian valmistuksemme ja väsymätön tutkimushenkisyytemme sallii meidän toteuttaa solumuovista melkein minkä tahansa idean.
Bild: material-com-.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: nmc_00090_184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
NMC räätälöinti – tuotteemme ovat kuin mittatilauspuku

Maailmamme kuuluu kehittää erilaisia solumuovisia ratkaisuja kaikille nykyisille ja tuleville teollisuuden aloille. Olemme listanneet joitakin esimerkkejä tänne.

Yhdessä teidän asiantuntijoidenne kanssa, insinöörimme löytävät täydellisesti räätälöidyn ratkaisun ongelmaanne. Jopa mahdottomuudelta tuntuva asia on mahdollista ratkaista solumuovin avulla.

NOMATEC® on monimuotoinen

NOMATEC® suojaa painetta, iskuja ja kulumisvaurioita vastaan ja parantaa samalla mukavuutta merkittävästi. Ihmisille tai kalusteille, osille tai valmiille tuotteille, NOMATEC® on aina paikallaan.

NOMATEC® :in avulla voit eristää tuotteesi tehokkaasti ja pysyvästi kylmää ja lämpöä vastaan. Tuote suojaa tuotettasi kosteudelta, jäätymiseltä ja muuttuvilta sääolosuhteilta.
Edes viima ei pääse tekemään pahojaan kun kaikkiin liitoksiin ja saumoihin on käytetty NOMATEC®:ia.

NMC – huoltovapaa paketti joka tilanteeseen

NMC:n avulla saat parasta laatua olevat tuotteet ja osat, mutta myös kaikkialle ulottuvan tuen – ensimmäisestä kehitysvaiheen ideasta oman merkkisi lopputuotteeksi jakelukeskukseesi ja siitä eteenpäin. Oli sitten kysymyksessä projektituki, neuvonta, koulutus tai palvelu, NMC ei jätä sinua yksin.

Yllälistattujen linkkien kautta pääset tarkastelemaan palvelupakettiemme yksityiskohtia.