Materiaalien suoritusteho


Seiteninhalt:
material-com-4.jpg
material-com-11

Vaahtojemme laatu tarkastetaan säännöllisesti suorittamalla niille tarkkoja testejä omassa koelaitoksessamme. Niiden paine- ja vetokestävyys tarkastetaan säännöllisesti.

material-com-5.jpg
material-com-14

Kehittyvien menetelmien ansiosta tekniset vaahtomme kestävät yhä paremmin lämpöä ja niitä voidaan puristaa lähes kaikkiin toteutettavissa oleviin muotoihin. Silloitetut NMC-vaahdot kestävät jopa 200 °C lämpötilaa lyhyinä jaksoina.

material-com-6.jpg
material-com-12

Koska vaahtoihin on lisätty paloa hidastavia lisäaineita, pystymme mukauttamaan vaahtomme monenlaisiin palostandardeihin.

material-com-7.jpg
material-com-15

Osaa tuotteistamme on saatavissa jopaviitenätoista erivärinä.Voimme valmistaa erikseen pyydettäessä profiileja lähes kaikissa RAL-väreissä.

material-com-8.jpg
material-com-13

Aurinko haalentaa ajan myötä lähes kaikki värit.UV-stabilointiaineiden lisäyksen ansiosta voimme hidastaa tätä prosessia ja näin ollen pidentää merkittävästi solumuovien ja värien käyttöikää.

material-com-9.jpg
material-com-16

Lisäaineiden avulla voidaan muokata lähes kaikkia solumuovien ominaisuuksia:materiaali voidaan esimerkiksi muuttaa kovemmaksi tai taipuisammaksi.Lisäaineiden avulla voimme myös valmistaa avo- ja umpisoluisia vaihtoehtoja.

material-com-10