Materiaalien prosessointi


Seiteninhalt:
matproc_1
matproc_10

Solumuoviprofiilien sekäsilloitetun ja ei-silloitetun liuskamateriaalin suulakepuristus on yksi erikoisaloistamme.Usean vuoden kokemuksen ansiosta pystymme yhdistämään ja optimoimaan monenlaisia menetelmävaiheita.

matproc_2
matproc_11

Koekstruusion avullayhdessä ja samassa valmistusprosessissa voidaan valmistaa materiaaleja, joilla on kaksi erilaista ominaisuutta.Tällöin esimerkiksi solumuoviputkia voidaan päällystää puhtaallaPE-kerroksella.Vaahtoja ja muita materiaaleja voidaan myös koeksturdoidaerivärisinä.Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti.

matproc_3
matproc_12

NMC:llä on useita patentteja sulaliimojen ja liimanauhojenkäytöstäsolumuoviprofiileissa ja -kalvoissa.Pystymme levittämään maalattujen kohteiden päälle suojavaahtoja, jotka eivät jätä jälkiä poistamisen jälkeen.

matproc_4
matproc_13

Monet NMC:n standardituotteet voidaan mukauttaa erikoissovelluksiin yhden tai usean laminointiprosessin avulla.Voimme laminoida päällekkäisiä vaahtokerroksia tai muita materiaaleja vaahdon päälle, vaakasuoraan tai pystysuoraan, sisäpuolelle tai ulkopuolelle– kaikki on mahdollista.

matproc_5
matproc_14

Lämpömuovauksessa vaahto kuumennetaan ja puristetaan sitten muotoon.Tällä tekniikalla voidaan toteuttaa monimuotoisia malleja ja valmistaa jopa kolmiulotteisia lopputuotteita.

matproc_6
matproc_15

Tuotteet leikataan CNC-ohjatuilla vesisuihkulaitteilla jopa 3 000 baarin vedenpaineella ja käyttämällä äärimmäisen tarkkoja ja optimaalisesti jakaantuneita 0,15 mm:n suuttimia.Lisäksi käytetäänmeisto- ja jyrsintälaitteita, joilla saadaantoteutettuamitä erilaisimpiamuotoja.

matproc_7