Rakentaminen


Seiteninhalt:
Bild: civil_1.jpg
 
Bild: civil_2.jpg
 
Bild: civil_3.jpg
 

Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_4.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_5.jpg
 
Bildbeschreibung:
Ikkunat ja julkisivut

Olemme yksi johtavista toimijoista ikkuna- ja julkisivueristämisen alalla.Maailman johtavat ikkunoiden ja lasijulkisivujen valmistajat käyttävät innovatiivisia NOMATEC®-solumuoveja.Korkean lämpöeristysarvonsa ansiosta jokaista yksittäistä projektia varten valmistetut profiilit parantavat merkittävästi energiatehokkuutta ja näin ollen täyttävät viimeisimmät standardit.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_6.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_7.jpg
 
Bildbeschreibung:
Putket ja lämmitys

Kun haluat lämmön pysyvän sisällä ja kylmyyden ulkona, NOMATEC®-erikoisvaahdotovat oikea valinta:termoplastisten ominaisuuksiensa ansiosta NOMATEC® eristäälämmönsiirtoputket energiatehokkaasti. Yhteistyössä kumppaniemme kanssa toteutamme aina toiminnallisia ja kestäviä ratkaisuja.Tämän lisäksi valmistamme myös esieristettyjäsolumuoviputkia putkisto- ja lämmitysalalle.Toimimme yhteistyössäuseiden tunnettujen putkivalmistajien kanssa, joiden tuotteisiin NMC-laatutestatut esieristystuotteet sovitetaan tarkasti. Rakennusten ilmastoinnissasolumuovimmemuodostavat tarvittavan lämmöneristyksen ja näin ollen auttavat saamaanmiellyttävän ja energiatehokkaan ympäristön.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_8.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_9.jpg
 
Bildbeschreibung:
Tiet, kiitoradat ja rautatiet

Teiden ja kiitoratojen rakentamisessa käytetään laajennussaumoja tiivistämiseen.NOMATEC®-pyörökaapelit takaavat oikeanlaisen koveran muodon joustavaa tiivistettä valettaessa.Vaahtomme tasapainottavat mekaaniset kuormitukset ja lämpötilaerot tehokkaasti, jolloin ne edesauttavat saamaan kestäviä päällysteitä.Samalla tavoin rautatierakentamisessaNOMATEC®-solumuovit vähentävät häiriöäänten pääsyä ympäristöön eristämällä rautatiekiskot.